Yoga Mat

  • Wholesale Custom Logo Eco Friendly Solid color 4mm 6mm 8mm TPE Yoga Mat

    Grosir Logo Custom Eco Friendly Solid werna 4mm 6mm 8mm TPE Yoga Mat

    Bahan TPE Inovatif & Ramah Lingkungan:Tikar yoga TPE digawe saka TPE (Elastomer Termoplastik) sing wis ditingkatake kanthi teknologi, sing umume modulus kurang, bahan fleksibel sing bisa ditarik bola-bali nyedhiyakake daya tahan sing unggul.TPE luwih ramah lingkungan lan minangka standar anyar kanggo tikar yoga.

    Grippy ora lunyu: Mat yoga TPE nduweni permukaan non-slip pindho sisi supaya sampeyan bisa nindakake gerakan apa wae kanthi yakin.Wavy underside grip lantai.Permukaan tekstur sing lembut nyegah tangan lan sikil supaya ora geser saka posisi supaya sampeyan bisa terus pose sanajan latihan sing kuat.

    Waterproof lan Gampang kanggo ngresiki: Dites lan disertifikasi dening INTERTEK lan SGS, mat iki ora ngemot PVC, lateks, lan mesthi ora bakal nyerang indra sampeyan kanthi mambu.Lumahing sel tertutup ngunci bledug lan kelembapan supaya kringet lan ambu ora enak.Gampang kanggo ngilangke resik.

    Ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 173*61*0.6cm, 173*80*0.6cm, 183*61c*0.6cm, 183*80*0.6cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • Wholesale High Quality custom Logo TPE Yoga Mat Double Layer

    Grosir High Quality adat Logo TPE Yoga Mat pindho Layer

    Bahan Premium: Mat Engine TPE Yoga sing ditingkatake digawe karo bahan TPE premium.Iku biaya liyane kanggo nggawe, Nanging iku worth iku nalika mbandhingaké karo PVC tradisional, NBR lan EVA kloso yoga.Materi TPE nawakake dandan teknologi paling anyar tinimbang tikar yoga tradisional.

    Desain Anti-Skid sing ditingkatake:Tikar yoga TPE wis ditingkatake kanthi tekstur non-slip.Tekstur non-slip lengket kaping pindho nyedhiyakake traksi sing apik lan genggeman sing unggul, tanpa ngorbanake kenyamanan.Paling cocok kanggo latihan akeh jinis yoga.Non slip ing lantai kayu, jubin lantai, lantai semen.

    Ketebalan Opsional: Kita bisa ngasilake ketebalan apa wae sing dikarepake: saka 3mm nganti 12mm. Ketebalan tikar yoga TPE iki dijamin nyedhiyakake bantalan lan perlindungan sing optimal kanggo sendi lan dhengkul nalika isih ngidini sampeyan nyekel lantai kanggo keseimbangan.

    ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 173*61*0.6cm, 173*80*0.6cm, 183*61c*0.6cm, 183*80*0.6cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • Cheap Custom Logo Natural Cork+TPE Yoga Mat

    Logo Kustom Murah Gabus Alami + TPE Yoga Mat

    100% Bahan Sustainable: Mat yoga non-slip kasusun saka permukaan gabus alami lan sisih ngisor TPE.Mat yoga gabus ora ngemot PVC, lateks utawa plasticizer.

    Mat Eco Yoga Kab: Gabus matras yoga sing ora beracun minangka alternatif sing apik lan menehi rasa matras yoga alami kanthi nggunakake jas tutup gabus sing lestari lan backing TPE sing entheng.Olahraga kanthi gaya, aran kuwat lan ngadeg dhuwur ing tikar.

    Topcoat Gabus: Tikar yoga sing kandel 5mm duwe lapisan tutup gabus sing ora licin kanggo genggaman garing sing luwih apik sing mbantu keseimbangan lan stabilitas, lan matras yoga TPE bantalan bahan karet alam mbantu nangkep kabeh permukaan lantai.

    TPE Backing: Mat yoga sing kandel ekstra kandel lan wani kanthi alur punggung bertekstur sing mbantu matras yoga dhasar iki mbangun pondasi kanggo sampeyan pindhah kanthi gaya lan tujuan, tanpa wedi kepleset utawa ngusapake nalika latihan.

    Tetep Garing & Resik: Kabeh Papan gabus alami nduweni desain sel tertutup sing bisa ngusir kelembapan lan nutupi rereget lan ambu ora enak supaya matras olahraga gabus garing lan mambu seger kanthi bentuk lan keselarasan sing tepat.

    ukuran kasedhiyaUkuran biasa: 183*61*0.4cm, 183*61*0.5cm, 183*68*0.4cm, 183*68*0.5cm.Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur ukuran sing dikarepake.

     

  • Wholesale Custom Logo Eco Friendly Fitness Exercise Foldable TPE Yoga Mat

    Grosir Logo Custom Eco Friendly Fitness Latihan Tikar TPE Yoga Tikar

    Non Slip lumahing: Amarga tekstur sing ora ana skid ing sisih loro, tikar senam ora licin, ngetutake bentuk awak nalika olahraga lan menehi rasa nyaman ing gerakan lan postur.

    Bahan :Eco ramah tpe yoga mat.

    Rincian: Tikar yoga portabel ukurane 68″ x 24″ (173 x 61cm/183 x 61cm) nalika dibukak lan ketebalane 1/8″ (4mm).Kanthi ukuran pengepakan mung 12.2" x 10.2" x 2.4" (31x26x6cm), tikar njupuk akeh ruang ing koper sampeyan.

     

  • High Quality Thick High Resilience NBR Yoga Mat with Edge

    Tikar Yoga NBR Ketahanan Tinggi Kualitas Tinggi kanthi Edge

    Bahan: Yoga Mat utamané digawe saka kuwat luh-resistance lan bahan NBR awet kanggo umur layanan dawa

    Non-slip Yoga Mat:Wis akeh kegunaan lan bisa digunakake minangka tikar yoga, kemah kemah, tikar fitness, tikar bayi, tikar piknik lan liya-liyane

    Fitur:Fitness Mat kanthi keluwesan sing apik lan efek sing apik mbantu nyuda mundur, nglindhungi sikil lan dhengkul saka ciloko nalika olahraga, lan nyuda rasa ora nyaman sing disebabake tabrakan sing ora disengaja amarga ora bener.

    kekandelan: Yoga Mat kandel karo belang vertikal, anti banyu lan desain Kapadhetan dhuwur Gampang kanggo ngresiki lan garing maneh

  • Wholesale Cheap Custom Printing PVC Yoga Mat

    Grosir Murah Custom Printing PVC Yoga Mat

    Keset yoga klasik:Tikar yoga olahraga sing awet nanging entheng iki luwih kandel (1/4 Inch) kanggo bantalan tambahan sing dibutuhake sajrone yoga utawa rutinitas fitness.

    Tekstur lengket non-slip:Mat yoga ditampilake ing warna klasik kanthi permukaan non-slip bertekstur kanggo traksi sing apik lan genggeman sing unggul ing kabeh jinis yoga, sanajan latihan panas lan yoga panas.

    Mat yoga PVC sing ora beracun lan bebas 6p minangka pilihan sing luwih sehat kanggo sampeyan lan planet lan bebas DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP lan DNOP (Kanggo asil sing paling apik, bukak gulungan lan udhara matras sajrone 2 nganti 3 dina sadurunge digunakake)

  • Wholesale Personalized Print Eco Friendly Non Toxic Kids Yoga Mat

    Grosir Print Pribadi Ramah Lingkungan Non Toxic Kids Yoga Mat

    Yoga Mat Kanggo Bocah-bocah:Asuh awak sing sehat & pikiran sing seneng karo matras yoga sing lucu dhewe!Mat yoga bocah-bocah kita luwih cilik tinimbang tikar yoga ukuran standar sing cocog kanggo tangan cilik lan dilengkapi tali yoga gratis.Mat yoga cilik kita cocok kanggo bocah cilik, bocah lan pra-remaja.
    Ramah Lingkungan & Ora Beracun: Digawe saka tpe base lan microsuede alus ndhuwur tikar anak kita biodegradable lan recyclable.Mat yoga non-beracun kita bebas saka TPE, silikon, phthalates, bau kimia & nasties liyane.

  • Custom Print Eco one Waterproof Non Slip Fitness Pilates TPE+Suede Yoga Mat

    Custom Print Eco siji Waterproof Non Slip Fitness Pilates TPE + Suede Yoga Mat

    Materi sing apik banget:Digawe saka TPE berkualitas tinggi lan komposit suede alus, kombinasi sing sampurna ndadekake matras yoga uga duwe ciri dual: perlindungan lingkungan lan penampilan sing apik, aplikasi sing fleksibel.

    Tekstur Non Slip:Suede ing ngarep, bahan nyerep, ora wedi kringet, luwih kringet, luwih anti-slip, cocok kanggo yoga panas, tekstur kincir angin ing mburi, nangkep lemah tanpa obah.

    Elastisitas apik lanBantalan: Kekandelan 1/4 inch saka bahan tpe sing elastis nyedhiyakake bantalan kanggo praktisi yoga supaya ora ketegangan lan nglindhungi awak. Suede mbantu sampeyan latihan yoga ing mangsa tanpa wedi kadhemen.

  • Manufacturer Price Durable Outdoor Natural Cork+Rubber Yoga Mat

    Produsen Price Awet Outdoor Cork Alami + Karet Yoga Mat

    Mat yoga gabus:Nduweni gabus alami sing lestari ing sisih ndhuwur, lan karet TPE sing ora beracun lan entheng ing sisih ngisor kanggo tikar yoga premium
    Njaga rereget & ambu ora enak:Cork nolak Kelembapan ora bakal nyerep mambu utawa ambu ora enak
    Mat yoga panas: Sing kudu diduweni kanggo kabeh jinis yoga, nanging utamane kelas yoga sing digawe panas lan panas, amarga suhu mundhak lan gabus wiwit ngeculake, bakal dadi luwih alus lan luwih gampang dicekel nalika rada lembab.
    Super grip: Genggeman lan traksi gabus mundhak kanthi kelembapan lan panas, menehi genggeman sing unggul
    ukuran: 68-inch x 24-inch x 5mm / Bobot = 4. 5lbs

  • High Quality Thick TPE Three Colors Yoga Mats

    Tikar Yoga TPE Telung Warna Kualitas Tinggi

    Bahan ramah lingkungan premium:TPE Yoga Mat digawe saka bahan TPE sing minangka bahan ramah lingkungan saka lateks alam lan rami, sing nduweni karakteristik elastisitas sing apik, efek anti-slip sing apik lan ketangguhan sing kuat.Dibandhingake karo PVC tradisional lan tikar yoga NBR, TPE yoga tikar luwih ramah lingkungan, karo Kapadhetan luwih, daya tahan kuwat, resistance kanggo sawetara luh, lan bisa digunakake kanggo wektu maneh.

    Tekstur non-slip pindho sisi:Pola khusus saka desain sisi pindho nyedhiyakake resistensi slip sing apik, supaya saben gerakan yoga sampeyan bisa dipasang kanthi rapet ing matras yoga.Sampeyan bisa kanthi aman nindakake pose ing tikar yoga non-slip tanpa kuwatir babagan cedera!

    Telung werna:Desain anyar telung warna ing siji matras yoga.

  • Wholesale Natural Jute+PVC Yoga Mat for Yogi

    Grosir Jute Alami + PVC Yoga Mat kanggo Yogi

    Tikar Yoga Jute: Dibangun saka jute kabeh-alam digabungake karo non-slip saben sing ora beracun, lateks lan silikon-free

    Anteng & Awet: Yoga Mat entheng lan gampang kanggo transportasi menyang / saka studio utawa gym

    Superiorcushion & Dhukungan: Nyedhiyakake bantalan sing kandhel lan ndhukung kabutuhan sendi

  • Bulk High Density Thick Fitness Exercise NBR Yoga Mat 1mm

    Bulk Kapadhetan Dhuwur Nglukis Fitness Latihan NBR Yoga Mat 1mm

    Katrangan:Kanthi permukaan non-slip pindho sisi, imbangan saka olahraga premium kabeh-tujuan, matras yoga dilengkapi kauntungan tahan slip banget kanggo nyegah ciloko. Kekandelan gedhe saka tikar yoga NBR kanthi nyaman bantal balung, pinggul, dhengkul, lan sikut ing jubin hard nalika njaga sampeyan imbang.

    Multi-Tujuan Mat: Mat premium sing apik kanggo kabeh jinis rutinitas fitness lan olahraga kalebu yoga, pilates, lan olahraga lantai sing mbutuhake bantal lan dhukungan tambahan.

    Non-Slip Mat: Dilengkapi permukaan non-slip sing cocog kanggo para pecandu gym sing pancene semangat kanggo olahraga.Mat yoga olah raga premium serba guna dilengkapi kaluwihan tahan slip kanggo nyegah ciloko.

    Ketahanan Luar Biasa: Mat fitness olahraga ngidini sampeyan njaga keseimbangan sajrone gaya olahraga.Teknologi tahan lembab ndadekake matras sampurna kanggo sweter abot lan bisa gampang dicuci nganggo sabun lan banyu sing lembut.

    Bahan Non Beracun: Dibangun saka bahan NBR sing dadi pilihan sing luwih sehat kanggo sampeyan lan lingkungan.NBR ramah anti banyu lan tahan banget.Gampang dicuci dadi becik kanggo olahraga njero ruangan utawa ruangan.

    Ukuran: Ukuran sing beda-beda njamin comfort kanggo wong saka kabeh wangun lan ukuran.Kanthi bahan umpluk kapadhetan dhuwur, matras premium kanthi ketebalan sing beda-beda kanthi nyaman bantal, pinggul, dhengkul lan sikut ing lantai sing atos.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita: