Blok Yoga

  • High Density Eco Friendly Recycled Double Layer Yoga Block

    Dhuwur Kapadhetan Eco Friendly Daur-ulang Double Layer Yoga Block

    Bahan Premium: Blok yoga digawe saka busa EVA kapadhetan dhuwur premium sing awet banget, cukup kuat kanggo ndhukung bobot awak.lan gampang kanggo ngresiki, ora ambu ora enak.

    awet nyengkuyung busa: Iki pamblokiran umpluk entheng lan prewangan sing dibangun saka umpluk awet, Desain Stylish karo sudhut beveled lan sudhut kanggo comfort tambahan, karo lumahing nonslip lan sudhut beveled kanggo gampang gripping.

    Rong warna sing bisa dipilih: monokrom lan rong warna.

    mbentang: Pamblokiran nggawe prop lan pendamping yoga sing cocog, amarga minangka alat sing penting kanggo latihan sampeyan kanggo nggedhekake, nyengkuyung lan nggedhekake regangan nalika uga ngupaya nambah jangkauan gerakan.

    Ukuran: Kita bisa nyedhiyakake ukuran biasa, kayata 7.6 * 15.2 * 22.9cm (kalebu 120g 180g lan 200g), 10.2 * 15.2 * 22.9cm (kalebu 120g, 150g, 180g lan 200g). Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing pengin.

  • Custom Package Waterproof Non slip Durable Eco Friendly Natural Cork Yoga Block

    Paket Kustom Tahan Air Non-slip Tahan Lama Ramah Lingkungan Alami Cork Yoga Blok

    Katrangan: Blok yoga minangka prop favorit kanggo yogis ing kabeh level, nyedhiyakake dhukungan lan stabilitas sing apik kanggo pose sing tantangan, uga menehi pitulung sing serba guna lan migunani kanggo pose restoratif, meditasi, lan liya-liyane.Kualitas premium iki, 100% Cork alami bakal cepet dadi favorit anyar.Banget entheng nanging padha awet lan kuwat.Deepen babagan lan selaras dedeg piadeg karo kurang gaweyan lan ora ketegangan.

    Cork sing ramah lingkungan: Blok kita digawe saka 100% kayu gabus alami, bahan gandum sing lestari;mulane nduweni permukaan tekstur sing gampang dicekel.Iki minangka blok non-beracun, kuat, non-slip, tahan ambu, lan tahan kelembapan.

    Kualitas awet: Digawe saka gabus Eco-loropaken, pamblokiran yoga iki nyedhiyani sampeyan karo genggeman luar biasa alus!Dheweke uga luar biasa awet lan tahan slip, dirancang kanthi apik kanggo mbantu sampeyan latihan yoga nganti pirang-pirang taun.

    pinggiran comfort: Sisih beveled saka blok iki nyedhiyakake genggeman sing alus, aman lan nyaman.

    Aman & efektif: Ngapikake latihan kanthi nggunakake blok kanggo nambah latihan, njaga keselarasan sing tepat, lan mbantu tetep aman kanthi nyuda cedera lan ketegangan otot - blok iki bisa mbantu sampeyan nindakake kabeh.

    ukuran kasedhiya: Ukuran biasa kita yaiku 7,6 * 15,2 * 22,9cm lan 10,2 * 15,2 * 22,9cm. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur ukuran lan bobot sing dikarepake.

  • High Density Triangle Eva Foam Yoga Wedge Block

    Dhuwur Kapadhetan Triangle Eva Foam Yoga Wedge Block

    Posisi miring lan nolak: Blok yoga alus StrongTek bisa digunakake ing macem-macem posisi, kalebu maju, mundur, lan miring kanggo nggedhekake rutinitas olahraga.

    Dhukungan Latihan Versatile: Blok wedge Yoga iki uga bisa digunakake kanggo Pilates, stretching, CrossFit, squats, pushups, planks, terapi fisik, lan fitness liyane.

    Empuk, Nyaman Empuk: Blok yoga tugas abot kita nyedhiyakake keseimbangan lan kontrol sing luwih apik sajrone bentuk, ndhukung sendi ing sikut, bangkekan, dhengkul, lan pundhak.

  • New Design EVA Building Blocks for Kids and Toddlers

    Blok Bangunan EVA Desain Anyar kanggo Bocah-bocah lan Bocah-bocah

    Set Play Blok Bangunan Lengkap: Dolanan Konstruksi Pendidikan Anak Ayo Mbangun Apa wae sing dikarepake;Apik kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan

    Busa Kapadhetan Dhuwur Awet: Bata Non-Beracun, BPA Gratis Dibangun ing Bahan Busa EVA sing Aman, Ringan, Gampang Ditahan;Dites & Disetujui kanggo Safety

    Piranti Pembelajaran Serbaguna: Blok Dolanan Mbantu Ngapikake Katrampilan Motorik Halus & Ajar Werna, Wangun, Nuduhake & Katrampilan Bangunan & Komunikasi Dasar Liyane

    Jam Saka Imajinatif Play: Instructional Stacking Bricks Nyengkuyung Kreativitas Sajrone Playtime, Bath Time lan Beyond;Dianjurake kanggo Umur 3+

  • New Design Wholesale High Density Colorful Marble Yoga Blocks

    New Design Grosir High Kapadhetan Colorful Marmer Yoga pamblokiran

    Bahan Premium: Blok yoga digawe saka busa EVA kapadhetan dhuwur premium sing awet banget, cukup kuat kanggo ndhukung bobot awak.lan gampang kanggo ngresiki, ora ambu ora enak.

    awet nyengkuyung busa: Iki pamblokiran umpluk entheng lan prewangan sing dibangun saka umpluk awet, Desain Stylish karo sudhut beveled lan sudhut kanggo comfort tambahan, karo lumahing nonslip lan sudhut beveled kanggo gampang gripping.

    Rong warna sing bisa dipilih: monokrom lan rong warna.

    Werna Marmer: Warna marmer desain anyar.

  • Amazon Hot Selling Eco Waterproof Eva Recycled Foam Sandwich Yoga Block

    Amazon Hot Selling Eco Waterproof Eva Daur Ulang Busa Sandwich Yoga Block

    Bahan Premium: Blok yoga digawe saka busa EVA kapadhetan dhuwur premium sing awet banget, cukup kuat kanggo ndhukung bobot awak.lan gampang kanggo ngresiki, ora ambu ora enak.

    awet nyengkuyung busa:Pamblokiran umpluk entheng lan prewangan iki dibangun saka umpluk awet, Desain Stylish karo sudhut beveled lan sudhut kanggo comfort tambahan, karo lumahing nonslip lan sudhut beveled kanggo gampang gripping.

    Loro utawa telung werna sampeyan bisa milih: monokrom, loro-werna utawa telung werna.

  • Bulk Custom Logo High Density Colorful Regular Bricks Yoga Blocks

    Bulk Custom Logo High Kapadhetan Colorful Bata Biasa Yoga Blok

    Bahan Premium: Blok yoga digawe saka busa EVA kapadhetan dhuwur premium sing awet banget, cukup kuat kanggo ndhukung bobot awak.lan gampang kanggo ngresiki, ora ambu ora enak.

    awet nyengkuyung busa:Pamblokiran umpluk entheng lan prewangan iki dibangun saka umpluk awet, Desain Stylish karo sudhut beveled lan sudhut kanggo comfort tambahan, karo lumahing nonslip lan sudhut beveled kanggo gampang gripping.

    Ukuran biasa: 3*6*9 inch/4*6*9 inch, 120g150g180g200g

    Warna / Ukuran / Pola bisa disesuaikan

     

Kirim pesen menyang kita: