Aksesoris Yoga

  • High Elasticity Foam Magic Circle Pilates Rings

    Dhuwur Elastisitas Busa Magic Circle Pilates Rings

    peralatan latihan Pilates : Gagang non-slip sing dilapisi ganda menehi fleksibilitas paling apik kanggo nyuda nyeri punggung ngisor, mbantu rehabilitasi operasi & ngembangake otot sing luwih kuat ing weteng, sikil, lengen, dada, glutes, obliques & bokong.
    Ora bakal retak utawa pecah : Digawe saka fiberglass awet kanthi lengen njaba karet, dering kasebut ora bakal mlengkung kanthi permanen utawa retak.Cincin fitness bakal tansah reformasi bali menyang bunder sanajan sawise latihan paling abot
    Apik fitness: Cocog kanggo Pilates lan nambah keseimbangan & postur, nguatake inti, nambah keluwesan sing ndadekke pangguna supaya eling gerakan, nggawe owah-owahan gaya urip sing sehat, lan pungkasane golek keseimbangan.
    Ora ana desain kringet : Pad busa EVA kapadhetan dhuwur sing ergonomis bisa nyerep kringet tangan, sing bisa gampang diluncurake sajrone latihan.Tansah kringet lan sumpah saka latihan sampeyan

  • Custom Logo Leather/Cotton Label Yoga Strap

    Tali Yoga Kulit Logo Kustom / Label Kapas

    TALI YOGA:Aksesori lan penyangga yoga sing penting kanggo mbantu sampeyan nggedhekake regangan lan nambah keluwesan nalika ngidini pundhak santai kanggo keselarasan sing tepat - yen sampeyan krasa nyenyet, jupuk tali lan aja nandhang cilaka kanthi ngluwihi.

    STRETCH TALI: Gunakake tali kanggo nggayuh anggota awak kanthi luwih gampang ing posisi sing tantangan lan tahan pose lan mbentang luwih suwe - latih menyang tingkat sabanjure kanthi nggunakake tali yoga kanggo nggedhekake lan nggedhekake regangan kanggo entuk luwih fleksibel.

    luwes METAL D-RING gesper:Nampilake gesper logam cincin dobel sing gampang diluncurake sing ngidini sampeyan nyepetake tali lan nggawe pita gelung aman sing aman lan ora goyang supaya sampeyan bisa konsentrasi ing regangan tanpa slip.

     

  • Wholesale Custom logo Non Burst Fitness Ball PVC Exercise Ball Yoga Ball For Balance Training

    Logo Custom Grosir Non Burst Fitness Ball PVC Olahraga Ball Yoga Ball Kanggo Balance Training

    Bola Latihan Anti Burst & Slip: Dibangun karo bahan PVC kualitas profesional, salah siji saka bal olahraga Kapadhetan paling dhuwur ing pasar.Bal stabilitas latihan anti bokong kita bisa tahan kanggo latihan sing paling ketat nganti 2000 lbs - kabeh nalika nyegah sampeyan ora mlayu.

    Macem-macem Panganggone: Bal imbangan sing apik kanggo olahraga, yoga, pilates, lan peregangan ing omah, ing gedung olahraga, utawa kantor!Uga apik kanggo nyuda nyeri punggung, nalika meteng, lan kanggo nambah postur lan kekuatan inti.

    Bahan kualitas dhuwur lan anti-slip: Kualitas profesional kanthi bahan PVC non-beracun, bebas BPA & logam abot

    Panggunaan serbaguna: Ora mung apik kanggo pilates, yoga, latihan punggung lan weteng lan senam meteng utawa atusan latihan impact sing kurang, nanging uga bisa digunakake minangka kursi bal kantor kanggo nambah postur & nyuda nyeri punggung.

    Kasedhiya ing 5 ukuran.

  • Bulk Thick Absorb Sweat Non Slip Cotton Yoga Towel

    Handuk Yoga Katun Tebal Massal Nyerep Kringet Non Slip

    Super lembut & nyerap:Yogis seneng banget babagan andhuk microfiber 100% sing alus, nanging banget nyerep, nyedhiyakake permukaan sing garing lan ora licin sing sampurna kanggo yogis kabeh pengalaman.

    Awet & Gampang Care:Cuci mesin lan garing kanthi kapisah dhisik, banjur dibuwang nganggo umbah-umbah liyane.

    Bahan Microfiber Inovatif: Ora saben andhuk yoga duwe fitur Dual-Grip loro-lorone.Kombinasi lapisan Microfiber lan Silicone minangka dandan teknologi paling anyar kanggo andhuk yoga microfiber tunggal tradisional.Tekstur "grip-grid" sing dirancang khusus njamin stabilitas lan mbantu sampeyan nahan pose luwih dawa lan kuwat. Andhuk Yoga digawe kanthi microfiber sing nyerep, alus lan kelembapan sing nyerep kelembapan lan kringet kaya spons raksasa.

    12 Wernakasedhiya:Jambon, Ungu, Biru, Ijo, Oranye, Abang Anggur, Ungu Muda, Abang Mawar, Biru Langit, Abu-abu, Kuning lan Coklat.

    Merek Yoga Khusus: Dadi produsen produk yoga profesional sajrone 9 taun, kita wis lan isih terus sumber planet kita kanggo bahan sing paling apik kanggo njamin kepuasan total pelanggan.

  • High Quality Durable TPE ABS Yoga Wheel Set

    Set Roda Yoga TPE ABS Berkualitas Tinggi

    Ganti Urip Sampeyan:pijet bali, imbangan luwih, liyane keluwesan lan kekuatan inti antarane akeh keuntungan mupangati setir.Nggawe asana sing luwih jero - latihan fisik yoga lan postur sing nguatake.

    Kualitas Premium & Ramah Lingkungan: Set roda yoga kita digawe saka TPE sing ramah lingkungan tinimbang PVC sing ora apik, sing awet, stabil, aman, ora ana ambune lan nyaman.Inti njero ABS banget kuwat lan bakal ndhukung bobot nganti 220 lbs.

    Nyaman & Aman:Luwih apik tinimbang umume produk kanthi kualitas lan kekandelan, Roda Yoga Kita duwe bantalan paling kandel sing kasedhiya, sing nglindhungi telapak tangan, sikil, lan punggung nalika nindakake olahraga, nyedhiyakake pengalaman sing nyaman lan aman.Sing luwih penting, ora bakal lentur ing bobote.

    Tahan kringet: Bebas kringet lan rereget, amarga bantalan 6mm sing unggul, sampeyan bisa nggunakake set setir yoga sajrone saben sesi latihan yoga!Thanks kanggo resistensi kringet, kit roda yoga sampeyan ora bakal nahan aroma sing ala.

Kirim pesen menyang kita: