Produk

  • Wholesale Custom Logo Eco Friendly Solid color 4mm 6mm 8mm TPE Yoga Mat

    Grosir Logo Custom Eco Friendly Solid werna 4mm 6mm 8mm TPE Yoga Mat

    Bahan TPE Inovatif & Ramah Lingkungan:Tikar yoga TPE digawe saka TPE (Elastomer Termoplastik) sing wis ditingkatake kanthi teknologi, sing umume modulus kurang, bahan fleksibel sing bisa ditarik bola-bali nyedhiyakake daya tahan sing unggul.TPE luwih ramah lingkungan lan minangka standar anyar kanggo tikar yoga.

    Grippy ora lunyu: Mat yoga TPE nduweni permukaan non-slip pindho sisi supaya sampeyan bisa nindakake gerakan apa wae kanthi yakin.Wavy underside grip lantai.Permukaan tekstur sing lembut nyegah tangan lan sikil supaya ora geser saka posisi supaya sampeyan bisa terus pose sanajan latihan sing kuat.

    Waterproof lan Gampang kanggo ngresiki: Dites lan disertifikasi dening INTERTEK lan SGS, mat iki ora ngemot PVC, lateks, lan mesthi ora bakal nyerang indra sampeyan kanthi mambu.Lumahing sel tertutup ngunci bledug lan kelembapan supaya kringet lan ambu ora enak.Gampang kanggo ngilangke resik.

    Ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 173*61*0.6cm, 173*80*0.6cm, 183*61c*0.6cm, 183*80*0.6cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • Wholesale High Quality custom Logo TPE Yoga Mat Double Layer

    Grosir High Quality adat Logo TPE Yoga Mat pindho Layer

    Bahan Premium: Mat Engine TPE Yoga sing ditingkatake digawe karo bahan TPE premium.Iku biaya liyane kanggo nggawe, Nanging iku worth iku nalika mbandhingaké karo PVC tradisional, NBR lan EVA kloso yoga.Materi TPE nawakake dandan teknologi paling anyar tinimbang tikar yoga tradisional.

    Desain Anti-Skid sing ditingkatake:Tikar yoga TPE wis ditingkatake kanthi tekstur non-slip.Tekstur non-slip lengket kaping pindho nyedhiyakake traksi sing apik lan genggeman sing unggul, tanpa ngorbanake kenyamanan.Paling cocok kanggo latihan akeh jinis yoga.Non slip ing lantai kayu, jubin lantai, lantai semen.

    Ketebalan Opsional: Kita bisa ngasilake ketebalan apa wae sing dikarepake: saka 3mm nganti 12mm. Ketebalan tikar yoga TPE iki dijamin nyedhiyakake bantalan lan perlindungan sing optimal kanggo sendi lan dhengkul nalika isih ngidini sampeyan nyekel lantai kanggo keseimbangan.

    ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 173*61*0.6cm, 173*80*0.6cm, 183*61c*0.6cm, 183*80*0.6cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • Cheap Custom Logo Natural Cork+TPE Yoga Mat

    Logo Kustom Murah Gabus Alami + TPE Yoga Mat

    100% Bahan Sustainable: Mat yoga non-slip kasusun saka permukaan gabus alami lan sisih ngisor TPE.Mat yoga gabus ora ngemot PVC, lateks utawa plasticizer.

    Mat Eco Yoga Kab: Gabus matras yoga sing ora beracun minangka alternatif sing apik lan menehi rasa matras yoga alami kanthi nggunakake jas tutup gabus sing lestari lan backing TPE sing entheng.Olahraga kanthi gaya, aran kuwat lan ngadeg dhuwur ing tikar.

    Topcoat Gabus: Tikar yoga sing kandel 5mm duwe lapisan tutup gabus sing ora licin kanggo genggaman garing sing luwih apik sing mbantu keseimbangan lan stabilitas, lan matras yoga TPE bantalan bahan karet alam mbantu nangkep kabeh permukaan lantai.

    TPE Backing: Mat yoga sing kandel ekstra kandel lan wani kanthi alur punggung bertekstur sing mbantu matras yoga dhasar iki mbangun pondasi kanggo sampeyan pindhah kanthi gaya lan tujuan, tanpa wedi kepleset utawa ngusapake nalika latihan.

    Tetep Garing & Resik: Kabeh Papan gabus alami nduweni desain sel tertutup sing bisa ngusir kelembapan lan nutupi rereget lan ambu ora enak supaya matras olahraga gabus garing lan mambu seger kanthi bentuk lan keselarasan sing tepat.

    ukuran kasedhiyaUkuran biasa: 183*61*0.4cm, 183*61*0.5cm, 183*68*0.4cm, 183*68*0.5cm.Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur ukuran sing dikarepake.

     

  • High Density Eco Friendly Recycled Double Layer Yoga Block

    Dhuwur Kapadhetan Eco Friendly Daur-ulang Double Layer Yoga Block

    Bahan Premium: Blok yoga digawe saka busa EVA kapadhetan dhuwur premium sing awet banget, cukup kuat kanggo ndhukung bobot awak.lan gampang kanggo ngresiki, ora ambu ora enak.

    awet nyengkuyung busa: Iki pamblokiran umpluk entheng lan prewangan sing dibangun saka umpluk awet, Desain Stylish karo sudhut beveled lan sudhut kanggo comfort tambahan, karo lumahing nonslip lan sudhut beveled kanggo gampang gripping.

    Rong warna sing bisa dipilih: monokrom lan rong warna.

    mbentang: Pamblokiran nggawe prop lan pendamping yoga sing cocog, amarga minangka alat sing penting kanggo latihan sampeyan kanggo nggedhekake, nyengkuyung lan nggedhekake regangan nalika uga ngupaya nambah jangkauan gerakan.

    Ukuran: Kita bisa nyedhiyakake ukuran biasa, kayata 7.6 * 15.2 * 22.9cm (kalebu 120g 180g lan 200g), 10.2 * 15.2 * 22.9cm (kalebu 120g, 150g, 180g lan 200g). Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing pengin.

  • Custom Package Waterproof Non slip Durable Eco Friendly Natural Cork Yoga Block

    Paket Kustom Tahan Air Non-slip Tahan Lama Ramah Lingkungan Alami Cork Yoga Blok

    Katrangan: Blok yoga minangka prop favorit kanggo yogis ing kabeh level, nyedhiyakake dhukungan lan stabilitas sing apik kanggo pose sing tantangan, uga menehi pitulung sing serba guna lan migunani kanggo pose restoratif, meditasi, lan liya-liyane.Kualitas premium iki, 100% Cork alami bakal cepet dadi favorit anyar.Banget entheng nanging padha awet lan kuwat.Deepen babagan lan selaras dedeg piadeg karo kurang gaweyan lan ora ketegangan.

    Cork sing ramah lingkungan: Blok kita digawe saka 100% kayu gabus alami, bahan gandum sing lestari;mulane nduweni permukaan tekstur sing gampang dicekel.Iki minangka blok non-beracun, kuat, non-slip, tahan ambu, lan tahan kelembapan.

    Kualitas awet: Digawe saka gabus Eco-loropaken, pamblokiran yoga iki nyedhiyani sampeyan karo genggeman luar biasa alus!Dheweke uga luar biasa awet lan tahan slip, dirancang kanthi apik kanggo mbantu sampeyan latihan yoga nganti pirang-pirang taun.

    pinggiran comfort: Sisih beveled saka blok iki nyedhiyakake genggeman sing alus, aman lan nyaman.

    Aman & efektif: Ngapikake latihan kanthi nggunakake blok kanggo nambah latihan, njaga keselarasan sing tepat, lan mbantu tetep aman kanthi nyuda cedera lan ketegangan otot - blok iki bisa mbantu sampeyan nindakake kabeh.

    ukuran kasedhiya: Ukuran biasa kita yaiku 7,6 * 15,2 * 22,9cm lan 10,2 * 15,2 * 22,9cm. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur ukuran lan bobot sing dikarepake.

  • High Quality Bulk 30cm 45cm 55cm 60cm 90cm 3D point EVA Solid Foam Roller

    Kualitas Tinggi Massal 30cm 45cm 55cm 60cm 90cm 3D titik EVA Busa Solid Roller

    Dibangun Kanggo Last: Dibangun saka busa EVA kualitas profesional sing ramah lingkungan lan bebas phthalate, ENGINE EVA Roller awet banget lan bisa nahan kinerja puncak nganti suwe.

    Macem-macem Werna: Sampeyan bisa milih werna sing arep kanggo rollers Panjenengan, kalebu pink, biru, abang lan kuning, nggawe rutin lathian loro efisien lan nyenengake.

    EVA sel tertutup: Nduwe desain busa sel tertutup sing nyedhiyakake daya tahan ekstra lan mbantu nyegah kelembapan utawa bakteri saka lumahing, supaya gampang kanggo ngresiki lan nggunakake maneh.

    Aplikasi Wide: Roller umpluk bisa digunakake ing macem-macem saka sudhut cara kayata papan pemulihan, therapy pijet, toleransi utawa latihan fitness umum kanggo wong kabeh Profesi, loro atlit lan buruh kantor memper.

    ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 30*15cm, 45*15cm, 60*15cm, 90*15cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • New Design Durable EVA PVC Hollow Foam Roller

    Desain anyar Awet EVA PVC kothong umpluk Roller

    Rol yoga kothong tahan nyandhang, gampang di resiki, entheng lan awet, lan bisa njaga wujude sanajan wis bola-bali digunakake kanggo wektu sing suwe. Rol yoga kothong digawe saka busa EVA kanthi kapadhetan dhuwur, nduweni permukaan sing ora rata, ngrasa alus. , lan nambah comfort.

    Roller otot Kapadhetan medium nyaman kanggo digunakake - nggawe gampang kanggo pamula, nanging isih efektif kanggo nembus lapisan jaringan alus saka otot sing kesel.Cukup alus kanggo digunakake nalika lara amarga cedera punggung ngisor, sciatica utawa plantar fasciitis.

    Salah sawijining alat pemulihan sing paling apik kanggo ngobati nyeri otot, nambah kinerja lan keluwesan.Rolling sadurunge lan sawise ngleksanani minangka bagéan saka rutinitas mulet.Nambah aliran getih menyang situs pijet, mbusak asam laktat sing disimpen.

    Regang otot sikil, lengen, lan sikil sing kakehan kerja lan tegang kanthi muter nalika anget lan adhem.Nyedhiyakake keuntungan cepet kanggo hamstring, pita IT, glutes, lan pedhet kanthi ngirim pijet sing unggul ing omah utawa ing gedung olahraga.

    Ditresnani dening pelari, atlit olah raga, siswa yoga lan pilates, perenang, pasien terapi fisik utawa olahraga, lan nulungi sing mung nindakake latihan fitness normal.Cocog kanggo lengkungan sikil, lan bagean awak sing unggul, nanging utomo utawa gulu.

    Ukuran: Kita bisa nyedhiyakake ukuran biasa, kayata 33 * 14cm (900g), 45 * 14cm (1150g), lan 61 * 14cm (1600g).Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • Factory Price Muscle massage Black 2 in 1 foam roller

    Pabrik Price Otot pijet Black 2 ing 1 busa roller

    Rincian Cepet Panggonan Asal Jiangsu, China Jeneng Brand Engine Nomer Model 2 in1 Roller Busa Bahan EVA Sertifikat ISO9001/ROHS/REACH OEM Ukuran Accpet Ukuran Kustom Logo Kustomisasi Kasedhiya Warna Kustom Warna Bobot Kustomisasi Bobot Kustom Panggunaan Terapi Fisik Sampel kasedhiya kapan wae Fitur Pasokan Kapadhetan Dhuwur Kemampuan 1000000 Piece / Piece saben Wulan Packaging & Delivery Packaging Details: Miturut syarat pelanggan.Pelabuhan: S hanghai,...
  • High Density Triangle Eva Foam Yoga Wedge Block

    Dhuwur Kapadhetan Triangle Eva Foam Yoga Wedge Block

    Posisi miring lan nolak: Blok yoga alus StrongTek bisa digunakake ing macem-macem posisi, kalebu maju, mundur, lan miring kanggo nggedhekake rutinitas olahraga.

    Dhukungan Latihan Versatile: Blok wedge Yoga iki uga bisa digunakake kanggo Pilates, stretching, CrossFit, squats, pushups, planks, terapi fisik, lan fitness liyane.

    Empuk, Nyaman Empuk: Blok yoga tugas abot kita nyedhiyakake keseimbangan lan kontrol sing luwih apik sajrone bentuk, ndhukung sendi ing sikut, bangkekan, dhengkul, lan pundhak.

  • Factory Free sample China Fitness Women Beauty Butt Hip Cirle Fabric Loop Resistance Band for Home Yoga

    Pabrik sampel Gratis China Fitness Women Beauty Butt Hip Cirle Fabric Loop Resistance Band kanggo Home Yoga

    Material High Quality:

    Pita resistensi kita digawe saka sutra poliester lan lateks. Nduwe sifat elastisitas, non-threading lan non-bejat.

    Biasaukuran:

    Ukuran M nduweni keliling 64cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

    Ukuran L nduweni keliling 74cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

    Ukuran XL nduweni keliling 84cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

  • Bottom price China Pilates Yoga Ball PVC Fitness Gym Workout Stability Small Exercise Ball Physical Release Massage Therapy Balance Ball

    Harga ngisor China Pilates Yoga Ball PVC Fitness Gym Workout Stabilitas Olahraga Cilik Bola Latihan Pijat Terapi Pijat Bola Keseimbangan

    Bola Latihan Anti Burst & Slip: Dibangun karo bahan PVC kualitas profesional, salah siji saka bal olahraga Kapadhetan paling dhuwur ing pasar.Bal stabilitas latihan anti bokong kita bisa tahan kanggo latihan sing paling ketat nganti 2000 lbs - kabeh nalika nyegah sampeyan ora mlayu.

    Macem-macem Panganggone: Bal imbangan sing apik kanggo olahraga, yoga, pilates, lan peregangan ing omah, ing gedung olahraga, utawa kantor!Uga apik kanggo nyuda nyeri punggung, nalika meteng, lan kanggo nambah postur lan kekuatan inti.

    Bahan kualitas dhuwur lan anti-slip: Kualitas profesional kanthi bahan PVC non-beracun, bebas BPA & logam abot

    Panggunaan serbaguna: Ora mung apik kanggo pilates, yoga, latihan punggung lan weteng lan senam meteng utawa atusan latihan impact sing kurang, nanging uga bisa digunakake minangka kursi bal kantor kanggo nambah postur & nyuda nyeri punggung.

    Kasedhiya ing 5 ukuran.

  • Competitive Price for China LCD Display Digital Skipping Rope with Counter Weight Calories Time Setting Heavy Weight Speed Cordless Jump Rope

    Rega Kompetitif kanggo China LCD Display Digital Skipping Rope karo Counter Bobot Kalori Wektu Setting Heavy Bobot Speed ​​Cordless Jump Rope

    Gamelan lan Cepet:Sistem bantalan bal ngindhari twisting, nduwurke tumpukan utawa mlengkung kaya tali fitness liyane, iku njamin rotasi stabil lan anteng, minangka tali skipping kita bisa nanggung beban abot, kang ndadekke ngleksanani sampurna saka skipping tali, uga menehi fluency paling apik kanggo fitness elit. profesional.
    Olahraga Fitness: tali skipping olahraga kita bisa mbentuk toleransi kardio, stamina lan kacepetan, nalika nambah tension otot kabeh awak.Pilihan sing apik kanggo tinju, MMA lan latihan salib.

Kirim pesen menyang kita: