PE Joint Filler

  • EVA Material PE Joint Filler For yoga mat yoag block

    Bahan EVA Pengisi Bersama PE Kanggo blok yoga mat yoag

    Kapasitas bantalan sing apik:Papan busa PE nduweni karakteristik keluwesan, bobot entheng lan elastisitas, saengga bisa nyerep lan nyebarake pasukan impact eksternal kanthi mlengkung.Waterproof lan Kelembapan-bukti:Papan umpluk PE digawe saka bahan umpluk kanthi gelembung independen, saéngga meh ora ana bahan anti banyu sing nyerep banyu, lan ora kena pengaruh iklim.

    Ukuran kasedhiya, kekandelan lan Kapadhetan:Kapadhetan saka 19kg / m³ iki 120kg / m³ kasedhiya.
    Aplikasi

    1. Joint plate saka expansion joint kanggo dalan beton;
    2. Bridge joint water stop plate;
    3.Proyek konservasi banyu, bendungan counter, lan perlindungan slope;
    4. Joint banyu mandeg plate kanggo ngisor banyu lan listrik, lan menara banyu;
    5. Kanggo tanduran banyu urip, tanduran perawatan limbah;
    6. Kanggo pelabuhan, dermaga lan beton;
    7. Kanggo trowongan banyu;
    8. Kanggo metro, souterrain lemah.

Kirim pesen menyang kita: