Grosir Logo Custom Eco Friendly Solid werna 4mm 6mm 8mm TPE Yoga Mat

Katrangan singkat:

Bahan TPE Inovatif & Ramah Lingkungan:Tikar yoga TPE digawe saka TPE (Elastomer Termoplastik) sing wis ditingkatake kanthi teknologi, sing umume modulus kurang, bahan fleksibel sing bisa ditarik bola-bali nyedhiyakake daya tahan sing unggul.TPE luwih ramah lingkungan lan minangka standar anyar kanggo tikar yoga.

Grippy ora lunyu: Mat yoga TPE nduweni permukaan non-slip pindho sisi supaya sampeyan bisa nindakake gerakan apa wae kanthi yakin.Wavy underside grip lantai.Permukaan tekstur sing lembut nyegah tangan lan sikil supaya ora geser saka posisi supaya sampeyan bisa terus pose sanajan latihan sing kuat.

Waterproof lan Gampang kanggo ngresiki: Dites lan disertifikasi dening INTERTEK lan SGS, mat iki ora ngemot PVC, lateks, lan mesthi ora bakal nyerang indra sampeyan kanthi mambu.Lumahing sel tertutup ngunci bledug lan kelembapan supaya kringet lan ambu ora enak.Gampang kanggo ngilangke resik.

Ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 173*61*0.6cm, 173*80*0.6cm, 183*61c*0.6cm, 183*80*0.6cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.


Detail Produk

Tag produk

详情页1

 详情页1

详情页2

详情页3

tpe yoga mat

2

3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita: