Warta Industri

  • 5 Resistance Bands Recommendations

    5 Resistance Bands Rekomendasi

    Ora preduli manawa sampeyan nggunakake band resistensi utawa bobot, latihan resistensi apa wae pancen migunani kanggo kesehatan fisik sampeyan.Nyatane, iki minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo njaga otot, balung lan sendi sing kuwat lan sehat.Departemen Kesehatan AS...
    Waca liyane
  • Ngilangi Otot Kanthi Jinis Bola Pijat

    Yen sampeyan lagi nggoleki cara sing murah kanggo ngilangi rasa nyeri lan ngendhog otot sing nyenyet, mula sampeyan kudu nyoba bal pijet.Iki minangka alat pemulihan sing apik sing bisa digunakake sadurunge lan sawise latihan.Uga, thanks kanggo desain sing entheng lan kompak ...
    Waca liyane
  • 6 brands also issue yoga mats — luxurious yoga mats

    6 merek uga ngetokake tikar yoga - tikar yoga sing mewah

    Kaya sepatu mlaku lan peralatan fitness liyane, tikar yoga uga kudu diganti kanthi rutin.Iki, mesthi, gumantung saka nyandhang lan luh saka tikar dhewe.Nalika sawetara yogi ana ing tikar nganti kaping telu dina, liyane bisa uga jarang olahraga ....
    Waca liyane
  • The Art of Choosing a Yoga Mat – Newly Designed Yoga Mats for 2022

    Seni Milih Tikar Yoga - Tikar Yoga sing Dirancang Anyar kanggo 2022

    Ing ngisor iki, model, yogi, lan atlit babagan tambahan matras yoga sing paling apik kanggo rutinitas sampeyan-ing wangun apa wae: Tikar yoga PU + karet Favorit Pakar Tikar iki rada larang, nanging nduweni salah siji genggeman sing paling apik-malah ing paling posisi sing tantangan, sikil utawa tangan ora bakal obah yen ...
    Waca liyane
  • 3 Coolest Yoga Mats that Make You Want To Practice Every Day

    3 Mat Yoga Paling Kelangan sing Nggawe Sampeyan Kepengin Laku Saben Dina

    Sanadyan ora tansah dadi kabutuhan kanggo matras yoga menyang studio, mesthine ora bakal lara (lan asring banget, ngirit sawetara dhuwit).Kajaba iku, ora ana pitakonan sing nambah kasenengan ing rutinitas olahraga - liwat sandhangan olahraga anyar sing lucu utawa yog khusus sampeyan ...
    Waca liyane
  • 5 Yoga Moves to Relieve Your Back Pain

    5 Gerakan Yoga kanggo Ngilangi Sakit Punggung

    Panaliten nuduhake manawa wong sing nindakake yoga kanthi rutin ngalami rasa nyeri sing luwih sithik lan keluwesan lan gerakan luwih apik.Coba urutan postur yoga sing cendhak iki nalika mburi mburi sampeyan njaluk perhatian utawa, luwih apik, minangka langkah pencegahan kanggo njaga ...
    Waca liyane
  • The Best Exercise Ball in 2021

    Bola Latihan Paling Apik ing 2021

    Apa sampeyan nelpon bal stabilitas, bal Swiss, bal yoga, utawa bal birthing, bal olahraga kualitas kudu ndhukung bobot awak obah, nahan hawa, lan deflate alon yen punctured.Sawise mbuwang 30 jam nindakake riset, ditambah meh rong jam inflasi ...
    Waca liyane
  • BEST BALANCE PADS

    BEST BALANCE PADS

    BEST BALANCE PADS Balance pad bisa uga katon kaya alat olah raga sing prasaja, nanging sampeyan bisa entuk akeh keuntungan olahraga kanthi nggunakake salah siji, lan bakal mbantu sampeyan ngetokake kringet.Pad imbangan minangka potongan umpluk persegi utawa persegi panjang kanthi kandel rong utawa telung inci.Ukuran rata-rata kanggo ...
    Waca liyane
  • Best Home Workout Programs Top At-Home Fitness Plans

    Program Latihan Ngarep Paling Apik Rencana Kebugaran Ing Omah

    Latihan minangka cara sing efektif kanggo njaga kesehatan lan kebugaran fisik sing berkualitas.Nanging, sawetara wong asring nahan mitos yen olahraga mung bisa ditindakake ing njaba ruangan.Kosok baline, sawetara latihan bisa ditindakake kanthi gampang ing omah tanpa mbutuhake ...
    Waca liyane
  • Raw Material Prices Rise, Seize The Last Discount!

    Rega Bahan Baku Munggah, Rebut Diskon Terakhir!

    Munggah anyar ing bahan foaming duwe pengaruh gedhe ing produk yoga.Luwih larang kanggo pesen sadurunge pertengahan Oktober.Pemasok sing ngasilake karpet yoga tpe uga bakal nambah rega.Ing ngisor iki sawetara kaset yoga sing disaranake.TPE Yoga Mat &nb...
    Waca liyane
  • Products Review : Which one is the most popular yoga mat?

    Review Produk: Keset yoga sing paling populer?

    Apa sampeyan pengin Mat super-cushy, Mat entheng sing gampang kanggo Tote watara, utawa mung Mat prasaja sing ora geser kabeh liwat lantai, kita duwe Pick kanggo sampeyan.Mat yoga minangka komponèn utama saka gym ngarep.Sanajan yoga dudu kacepetan sampeyan, tikar tetep dadi alat sing migunani kanggo ...
    Waca liyane
  • Yoga Wheel Mania: Is The Trendy Prop Really Worth It

    Yoga Wheel Mania: Apa Prop Trendi Pancen Worth

    Roda yoga dipasarake kanggo menehi relief nyeri punggung cepet, nambah postur, nggawa fleksibilitas menyang rutinitas babagan, lan mbantu mbangun kekuatan inti.Roda yoga minangka prop yoga sing bentuke bunder sing dirancang kanggo ngeculake ketegangan, ngegetake jaringan otot, lan mbukak ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita: