Kabar Perusahaan

  • 5 Resistance Bands Recommendations

    5 Resistance Bands Rekomendasi

    Ora preduli manawa sampeyan nggunakake band resistensi utawa bobot, latihan resistensi apa wae pancen migunani kanggo kesehatan fisik sampeyan.Nyatane, iki minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo njaga otot, balung lan sendi sing kuwat lan sehat.Departemen Kesehatan AS...
    Waca liyane
  • 6 brands also issue yoga mats — luxurious yoga mats

    6 merek uga ngetokake tikar yoga - tikar yoga sing mewah

    Kaya sepatu mlaku lan peralatan fitness liyane, tikar yoga uga kudu diganti kanthi rutin.Iki, mesthi, gumantung saka nyandhang lan luh saka tikar dhewe.Nalika sawetara yogi ana ing tikar nganti kaping telu dina, liyane bisa uga jarang olahraga ....
    Waca liyane
  • Why choose the PU Yoga mat?

    Kenapa milih PU Yoga mat?

    Permukaan Absorbent & Non-slip Lumahing non-slip nyedhiyakake genggeman sing apik lan traksi sing ora bisa ditandingi apa garing utawa teles.Kanthi ndhuwur sing nyerep, matras yoga iki cocog kanggo kabeh jinis yoga, kalebu yoga panas, Pilates utawa Bikram.Dwi Lapisan D...
    Waca liyane
  • The Art of Choosing a Yoga Mat – Newly Designed Yoga Mats for 2022

    Seni Milih Tikar Yoga - Tikar Yoga sing Dirancang Anyar kanggo 2022

    Ing ngisor iki, model, yogi, lan atlit babagan tambahan matras yoga sing paling apik kanggo rutinitas sampeyan-ing wangun apa wae: Tikar yoga PU + karet Favorit Pakar Tikar iki rada larang, nanging nduweni salah siji genggeman sing paling apik-malah ing paling posisi sing tantangan, sikil utawa tangan ora bakal obah yen ...
    Waca liyane
  • 9 Ways to Use a Yoga Block

    9 Cara Nggunakake Blok Yoga

    Variasi Jembatan sing Didhukung Selehake blok sampeyan ing jejere sampeyan lan turu ing mburi kanthi dhengkul mbengkongake, jarak pinggul sikil.Njupuk ambegan jero sawetara, banjur pencet sikil lan lengen ndhuwur mudhun menyang tikar lan ambegan nalika sampeyan ngangkat pinggul, banjur utomo, munggah menyang g...
    Waca liyane
  • Why You Need a Massage Foam Roller

    Napa Sampeyan Perlu Roller Umpluk Pijet

    4 Jinis Yoag Foam Roller Soild foam roller 2 ing 1 busa roller Setengah Round Foam Roller Collapsible Foam Roller Gulung dalan menyang sing luwih kuwat lan luwih sehat.Fitness Foam Yoga Roller ngeculke otot sing kenceng kanggo nambah mobilitas.Iku ngidini kanggo nindakake bebarengan ...
    Waca liyane
  • New products Non-Toxic EVA Foam Building Blocks for Kids and Toddlers

    Produk anyar Non-Toxic EVA Foam Building Blocks kanggo Bocah-bocah lan Balita

    Yen sampeyan nggoleki kegiatan bebas layar interaktif lan sepi sing sampurna, banjur 'Tambah menyang Kréta' saiki kanggo tuku Set Busa Blok Tumpukan Besar 30 Piece sing eksklusif.Dolanan duwe 30 blok busa gedhe ing 6 warna sing beda-beda kanthi macem-macem wujud sing menehi anak ...
    Waca liyane
  • The Best 6 Day Workout Split

    Split Latihan 6 Dina Paling Apik

    Yen sampeyan kasengsem ing panggolekan ing tingkat iki karya, sing luwih apik kanggo tindakake saka raja binantah saka Olah rogo ngencengke otot, Arnold piyambak?Pisah olahraga 6 dina duwe sampeyan ing gedung olahraga meh kabeh minggu.Latihan frekuensi dhuwur iki ngidini sampeyan mencet saben otot, sawetara tim ...
    Waca liyane
  • Foam Roller or Massage Gun?

    Busa Roller utawa Pijet Gun?

    Apa sampeyan tekan trotoar kanggo mlaku-mlaku esuk sadurunge kerja lan banjur njagong sedina muput ing meja utawa push awak ing gedung olahraga sawise kerja lan banjur pengin ngendhokke otot sadurunge turu, kemungkinan gaya urip sing sibuk lan rutinitas latihan sing crunched nyebabake otot. sesak, s...
    Waca liyane
  • 5 Best Yoga Mats to Arouse Your Interest in Yoga

    5 Mats Yoga Paling Apik kanggo Nggawe Minat Sampeyan ing Yoga

    Fitness minangka bagean saben dina saka rutinitas kita saiki lan luwih spesifik, iku uga bagean sing dibutuhake.Gaya urip sehat wis dadi prioritas kanggo umume, amarga kahanan saiki lan jujur, ora ana sing salah.Jadwal kerja saka omah bisa uga ...
    Waca liyane
  • Mat yoga ENGINE paling apik

    Yoga minangka latihan pikiran-awak sing bisa ningkatake kesejahteraan mental lan fisik.Nalika sampeyan tansah duwe pilihan kanggo laku metu ing alam ing reged gundhul lan suket kanggo nyambungake karo bumi, akeh yogi modern milih saka macem-macem kloso sing cocog karo laku.O...
    Waca liyane
  • The most popular Yoga mat now is Suede tpe yoga mat

    Mat Yoga sing paling populer saiki yaiku tikar yoga Suede tpe

    Kita tansah mikir sing luwih kenthel mat, luwih apik.Sepisanan, kita mesthi milih tikar yoga NBR, nanging ora kaya ngono.Minangka salah sawijining tikar yoga sing paling populer saiki, tikar yoga TPE wis ngluwihi NBR nganti sawetara..We are looking for a matras yoga karo appe apik ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Kirim pesen menyang kita: