Busa Roller

  • High Quality Bulk 30cm 45cm 55cm 60cm 90cm 3D point EVA Solid Foam Roller

    Kualitas Tinggi Massal 30cm 45cm 55cm 60cm 90cm 3D titik EVA Busa Solid Roller

    Dibangun Kanggo Last: Dibangun saka busa EVA kualitas profesional sing ramah lingkungan lan bebas phthalate, ENGINE EVA Roller awet banget lan bisa nahan kinerja puncak nganti suwe.

    Macem-macem Werna: Sampeyan bisa milih werna sing arep kanggo rollers Panjenengan, kalebu pink, biru, abang lan kuning, nggawe rutin lathian loro efisien lan nyenengake.

    EVA sel tertutup: Nduwe desain busa sel tertutup sing nyedhiyakake daya tahan ekstra lan mbantu nyegah kelembapan utawa bakteri saka lumahing, supaya gampang kanggo ngresiki lan nggunakake maneh.

    Aplikasi Wide: Roller umpluk bisa digunakake ing macem-macem saka sudhut cara kayata papan pemulihan, therapy pijet, toleransi utawa latihan fitness umum kanggo wong kabeh Profesi, loro atlit lan buruh kantor memper.

    ukuran kasedhiya: Kita bisa nyedhiyani ukuran biasa, kayata 30*15cm, 45*15cm, 60*15cm, 90*15cm.Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • New Design Durable EVA PVC Hollow Foam Roller

    Desain anyar Awet EVA PVC kothong umpluk Roller

    Rol yoga kothong tahan nyandhang, gampang di resiki, entheng lan awet, lan bisa njaga wujude sanajan wis bola-bali digunakake kanggo wektu sing suwe. Rol yoga kothong digawe saka busa EVA kanthi kapadhetan dhuwur, nduweni permukaan sing ora rata, ngrasa alus. , lan nambah comfort.

    Roller otot Kapadhetan medium nyaman kanggo digunakake - nggawe gampang kanggo pamula, nanging isih efektif kanggo nembus lapisan jaringan alus saka otot sing kesel.Cukup alus kanggo digunakake nalika lara amarga cedera punggung ngisor, sciatica utawa plantar fasciitis.

    Salah sawijining alat pemulihan sing paling apik kanggo ngobati nyeri otot, nambah kinerja lan keluwesan.Rolling sadurunge lan sawise ngleksanani minangka bagéan saka rutinitas mulet.Nambah aliran getih menyang situs pijet, mbusak asam laktat sing disimpen.

    Regang otot sikil, lengen, lan sikil sing kakehan kerja lan tegang kanthi muter nalika anget lan adhem.Nyedhiyakake keuntungan cepet kanggo hamstring, pita IT, glutes, lan pedhet kanthi ngirim pijet sing unggul ing omah utawa ing gedung olahraga.

    Ditresnani dening pelari, atlit olah raga, siswa yoga lan pilates, perenang, pasien terapi fisik utawa olahraga, lan nulungi sing mung nindakake latihan fitness normal.Cocog kanggo lengkungan sikil, lan bagean awak sing unggul, nanging utomo utawa gulu.

    Ukuran: Kita bisa nyedhiyakake ukuran biasa, kayata 33 * 14cm (900g), 45 * 14cm (1150g), lan 61 * 14cm (1600g).Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

  • Factory Price Muscle massage Black 2 in 1 foam roller

    Pabrik Price Otot pijet Black 2 ing 1 busa roller

    Rincian Cepet Panggonan Asal Jiangsu, China Jeneng Brand Engine Nomer Model 2 in1 Roller Busa Bahan EVA Sertifikat ISO9001/ROHS/REACH OEM Ukuran Accpet Ukuran Kustom Logo Kustomisasi Kasedhiya Warna Kustom Warna Bobot Kustomisasi Bobot Kustom Panggunaan Terapi Fisik Sampel kasedhiya kapan wae Fitur Pasokan Kapadhetan Dhuwur Kemampuan 1000000 Piece / Piece saben Wulan Packaging & Delivery Packaging Details: Miturut syarat pelanggan.Pelabuhan: S hanghai,...
  • 5 in 1 Custom Logo Yoga Massage Ball Foam Roller Set

    5 ing 1 Logo Kustom Yoga Pijat Ball Foam Roller Set

    The Stretch Band: Bundel Roller Foam kita dilengkapi pita peregangan kanggo quads lan hamstring.Sawise sampeyan wis rampung karo tongkat pijet tissue jero, fokus ing babagan.Sampeyan bisa mbungkus salah siji ujung pita babagan sikil lan ngatur intensitas kanthi nyekel macem-macem gagang.

    Piranti Kanggo Titik Pemicu lan Rilis Myofascial: Yen sampeyan are looking for a roller umpluk pesawat karo rong jinis bal pijet, kita wis diurutake.Set Fantastic iki nduweni Lacrosse Ball lan Spikey Ball sing cocog kanggo titik pemicu lan rilis myofascial.Sampeyan bisa nggunakake bal lacrosse kanggo muter pundhak, lengen, lan gulu.Ing sisih liya, sampeyan bisa nggunakake spike kanggo lengkungan sikil kanggo plantar fasciitis.

    Apik kanggo Flushing Asam Laktat: Babagan sing paling apik babagan Bundle Foam Roller yaiku sampeyan bakal entuk tongkat pijet otot kanggo area sing angel: kanggo: muter kayata paha jero, quad, lan shin.Iki bakal mbantu sampeyan ngresiki asam laktat sing dibentuk ing otot sawise latihan.Sampeyan mung bisa ngontrol intensitas pijet kanthi mencet luwih keras utawa luwih alus nganggo gagang.

    Manfaat Terapeutik: Yen sampeyan pamula utawa ahli ing lathian utawa olah raga, sampeyan ora perlu kuwatir amarga set roller umpluk bakal mbantu sampeyan nyuda nyeri punggung, plantar fasciitis, lan shin splints.Sampeyan uga bisa nikmati keuntungan terapeutik kayata tambah mobilitas lan nyuda wektu pemulihan saka ciloko.

  • Wholesale New Design Durable Adjustable Collapsible Foam Roller
  • The Most Popular EVA Half Foam Roller For Back Pain

    Roller EVA Half Foam Paling Populer Kanggo Nyeri Punggung

    Apik kanggo pamula: Becik kanggo pangguna pamula lan terapi fisik, struktur busa sing padhet nyedhiyakake tekanan moderat kanggo sinau babagan cara muter busa kanthi rasa ora nyaman.

    Balance & Strength:Roller setengah bunder apik kanggo latihan keseimbangan, ningkatake kesadaran awak lan peregangan;nggunakake rong bagian kanggo latihan ngadeg lan dhengkul

    Bahan: Kapadhetan dhuwur EVA umpluk

Kirim pesen menyang kita: