Fitness

  • Factory Free sample China Fitness Women Beauty Butt Hip Cirle Fabric Loop Resistance Band for Home Yoga

    Pabrik sampel Gratis China Fitness Women Beauty Butt Hip Cirle Fabric Loop Resistance Band kanggo Home Yoga

    Material High Quality:

    Pita resistensi kita digawe saka sutra poliester lan lateks. Nduwe sifat elastisitas, non-threading lan non-bejat.

    Biasaukuran:

    Ukuran M nduweni keliling 64cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

    Ukuran L nduweni keliling 74cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

    Ukuran XL nduweni keliling 84cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

  • Deep Tissue Rubber Silicone TPE/TPR Durable Massage Ball

    Tisu jero Karet Silicone TPE / TPR Werni Pijat Awet

    Bentfits langsung: Self myofascial release ngilangake knots otot lan tension.Trigger point therapy pijet bal lacrosse ngredhakaké perih lan Otot nyenyet kanggo rejuvenate lan revitalize kabeh wilayah awak.
    Gampang digunakake: Cukup nyandhak werni pijet lan gunakake bobot lan gravitasi awak dhewe kanggo nyuda simpul otot lan ketegangan.
    Pijet Nang endi wae: Sampurna kanggo nggunakake nalika lungguh ing sembarang kursi, laying ing amben, ing lantai, utawa ing Mat Yoga.Gunakake ing omah, ing kantor, utawa ing gedung olahraga.Cilik, portabel lan gampang digawa ing perjalanan apa wae.
    awet: 100% Konstruksi Karet Padat.Ukuran lan bobot resmi ndadekake apik kanggo latihan lacrosse.
    Bahan: Karet, silikon, lateks, TPE, TPR

  • Custom Logo Adjustable EVA Foam Regular Skipping Rope

    Logo Custom Adjustable EVA Foam Reguler Skipping Rope

    Gamelan lan Cepet:Sistem bantalan bal ngindhari twisting, nduwurke tumpukan utawa mlengkung kaya tali fitness liyane, iku njamin rotasi stabil lan anteng, minangka tali skipping kita bisa nanggung beban abot, kang ndadekke ngleksanani sampurna saka skipping tali, uga menehi fluency paling apik kanggo fitness elit. profesional.
    Olahraga Fitness: tali skipping olahraga kita bisa mbentuk toleransi kardio, stamina lan kacepetan, nalika nambah tension otot kabeh awak.Pilihan sing apik kanggo tinju, MMA lan latihan salib.

  • Custom Logo PVC Light Weight Jump Rope

    Custom Logo PVC cahya bobot Langsung tali

    Material High Quality: Tali skipping kawat baja bantalan digawe saka PP, EVA lan kawat baja.

    Ukuran BiasaUkuran gagang: 3.5cm * 15.5cm.Ukuran tali skipping konvensional yaiku 4.4mm * 2.8M, lan versi sing ditingkatake yaiku 5.0mm * 3.0M.

    Warna Biasa: Tali skipping iki ana papat werna: ireng murni, abang lan ireng, ijo lan ireng, lan biru lan ireng.Tali skipping biasa bobote 160g, lan versi sing ditingkatake yaiku 180g.

  • Wholesale High Quality 5 levels Personalized Logo Latex 5pcs Resistance Bands

    Grosir High Quality 5 tingkat Logo Pribadi Lateks 5pcs Resistance Bands

    Resistance Bands 5-pack: 5 band resistance (kanggo latihan peregangan lan stength).Saben uwong bisa entuk sing cocog kanggo {Yoga, terapi fisik lan pilates.}
    Pita rampasan kenthel:Digawe saka lateks alam sing tahan lama lan ramah kulit kanggo nggawa pengalaman sing stabil kanggo pelanggan.
    Pita Latihan Portable:Mbantu ngleksanani sebagian besar bagian awak { HIP, LENGAN, DADA, SAKIL lan Ndhuwur BACK} liwat postur sing beda kapan wae.
    resistance loop Bands: Sampeyan bisa milih bagean kanggo olahraga lan tindakake pandhuan ing paket ing ngendi wae.
    Band kebugaran:Teka ing 5 band resistance, instruksi lan tas Flanel.

  • Wholesale Custom Logo High Resilience 3pcs Fabric Resistance Bands Set

    Grosir Custom Logo High Resilience 3pcs Kain Resistance Bands Set

    Material High Quality:

    Pita resistensi kita digawe saka sutra poliester lan lateks. Nduwe sifat elastisitas, non-threading lan non-bejat.

    Biasaukuran:

    Ukuran M nduweni keliling 64cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

    Ukuran L nduweni keliling 74cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

    Ukuran XL nduweni keliling 84cm, jembaré 8cm, lan daya tahan 60,90,120 kilogram.

Kirim pesen menyang kita: