Balance Pad

  • Foot Wakers Semi Circle Spiky Balance Exercise Pad Half Massage Ball

    Kaki Wakers Semi Lingkaran Spiky Balance Latihan Pad Setengah Pijet Ball

    Dianjurake dening Elite Sport Professionals : Bal pijet spiky sampurna kanggo pria lan wanita sadurunge lan sawise latihan kanggo rejuvenate lan revitalize kabeh wilayah awak.

    Body Balance Pijet Foot Wakers Ball : Digawe saka bahan PVC kualitas dhuwur kanggo nahan bobot awak, awet, nyegah retak lan tugas abot.

  • Wholesale Personlized logo Custom printing Balance Training TPE Balance Pad

    Grosir logo Personlized Custom printing Balance Training TPE Balance Pad

    Katrangan:Balance pad kanggo nambah stabilitas, keluwesan, lan kekuatan;becik kanggo olah raga saben dina, olah raga sing kuat, lan latihan imbanganDigawe saka bahan EVA sing ramah lingkungan kanggo kombinasi sampurna saka kelembutan lan kekuatan sing tahan lama. Tekstur sing ora licin lan tahan kringet kanggo genggeman sing aman-ora perlu kuwatir yen slip utawa geser. .

    Busa Sel Tertutup Berkualitas Tinggi:Dibangun saka busa EVA super alus lan awet kanggo nambah daya tahan & safety

    Permukaan Non-slip Tekstur:Permukaan bukti kringet bertekstur nyedhiyakake genggeman tambahan, nyegah slip utawa geser sanajan ing latihan kringet

    Versatile Balance Pad:Sampurna kanggo kabeh umur lan tingkat fitness.Bisa digunakake kanggo nambah kesulitan latihan umum kaya, lunges, push-up, squats, sit-up, lan pose yoga.

    ukuran kasedhiya:Kita bisa nyedhiyakake ukuran biasa, kayata 40 * 35 * 5cm (350g), 40 * 50 * 6cm (500g), lan 42 * 52 * 6cm (530g).Kajaba iku, kita duwe layanan khusus, supaya sampeyan bisa milih ukuran liyane sing dikarepake.

Kirim pesen menyang kita: