Babagan awake dhewe

66d0a024

Komitmen kanggo produk yoga kanggo urip sing luwih sehat lan luwih bahagia, kanggo sampeyan, kanggo kabeh jagad!

ENGINE didegaké ing 2012, pabrik khusus ing manufaktur produk yoga, dumunung ing Changzhou, pusat manufaktur wilayah Delta Kali Yangtze.
ENGINE minangka perusahaan sing nggabungake desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan, kanthi rantai industri lengkap lan daya saing inti.
ENGINE wis nglayani atusan perusahaan ing saindenging jagad.Luwih saka 30 minangka pelanggan kerja sama jangka panjang.Sajrone proses iki, kualitas produk lan layanan ditampa kanthi apik.
Minangka tim profesional, kita setya nggawe merek dhewe nalika nyedhiyakake layanan paling apik kanggo pelanggan global.
ENGINE minangka pilihan mitra bisnis sing paling apik.

Profil Perusahaan

CHANGZHOU ENGINE RUBBER & PLASTIK Co., Ltd. minangka pabrik sing spesialisasine ing produksi papan busa PE, papan busa EVA, pengisi gabungan PE, tikar yoga, blok yoga, roller busa lan bantalan keseimbangan.
Kanthi dhukungan saka data pelanggan sing akeh, kita wis kerja keras kanggo nambah, ngembangake lan nggawe produk sing luwih apik.Saiki, ENGINE wis entuk pangembangan apik ing pasar lokal lan internasional.We nyedhiyani pelanggan karo-kinerja dhuwur, produk kualitas dhuwur adhedhasar standar kualitas industri-standar.
Konsep "ngembangake produk berteknologi tinggi lan nduwe posisi sing unggul ing industri" ndadékaké kita terus nambah lan nambah kategori produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

66d0a024

Pambuka Pabrik

ENGINE minangka perusahaan sing nggabungake desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan, kanthi rantai industri lengkap lan daya saing inti.Pabrik kita manggoni area 10.000 meter persegi, kanthi peralatan produksi canggih, kapasitas produksi sing kuwat, buruh teknis sing berpengalaman, lan sistem QC sing ketat.

Ing 2017

Baris produksi foaming pisanan dibangun, lan produksi nyoba pisanan sukses sampurna.

Ing 2018

Loro garis produksi foaming ditambahake ing basis asli, lan kapasitas produksi tikel kaping pindho.

Ing 2019

Jumlah jalur produksi tambah dadi 4, lan produksi diwiwiti kanthi lengkap.Penjualan terus berkembang, nganti 100% saben taun.

Ing 2020

Perusahaan kasebut pindhah saka Desa Moujia menyang Desa Shijiaxiang.

Pambuka produk

ff

Wiwit 2012, Engine wis nggawe produk yoga, kanthi profesional banget.
Mat yoga fitness kita digawe saka 100% materi prawan, karo Kapadhetan dhuwur lan lumahing nyaman, kekandelan biasa 6mm.
Blok yoga fitness kita digawe saka busa EVA, kanthi kapadhetan saka 66-76 kg / CBM.Iku awet lan tahan banyu, digunakake kanggo nyetel postur.
Roller busa fitness kita digawe saka bahan eco.Titik pijet 3D kasebut bisa ngendhog otot sing kenceng, digunakake ing terapi fisik.

Layanan Lengkap

▪ Kauntungan regane gedhe
▪Pangiriman tepat wektu
▪Layanan MOQ & OEM & ODM sing sithik
▪ Pengalaman 15 taun & Sertifikat sing ora kaetung

Peralatan Lanjut

Pabrik kita duwe luwih saka 30 peralatan produksi majeng kanggo njamin kualitas produk.Buruh kita dilatih kanthi profesional lan duwe pengalaman operasi 10 taun.

Budaya Perusahaan

sesanti

Kargo ing saindenging jagad, kanthi siji ati sing nembus 100 yuta.
Muga-muga kanthi upaya tanpa wates saka kabeh rekan kerja, produk perusahaan bisa mlebu ing jagad iki.
Nalika nggayuh misi perusahaan, uga bisa nggayuh sublimasi harga diri kabeh kolega.

Nilai

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe kesempatan kanggo sampeyan dhewe.
Perusahaan tansah netepi siji-sijine standar pelanggan, lan ngupayakake ningkatake kualitas produk lan ningkatake tingkat teknologi.
Nalika nggawe nilai sing luwih dhuwur kanggo pelanggan, uga nggawe kesempatan kanggo perusahaan lan kabeh kolega kanggo mujudake cita-cita ing urip!

mangsa

Komitmen kanggo produk yoga sing bisa nggawa urip seneng kanggo wong ing saindenging jagad.
Yoga minangka olah raga 5,000 taun babagan awak, pikiran, lan roh.Tujuwane yaiku kanggo ningkatake kabugaran jasmani lan pikirane manungsa, saengga bisa nggayuh kahanan manunggal raga lan pikiran.
Ing wiwitan branding perusahaan kita, kita njupuk "Produk Yoga sing nggawa urip seneng kanggo wong ing saindhenging donya" minangka misi kita, supaya luwih akeh wong bisa entuk urip sehat lan ayu ing olahraga.


Kirim pesen menyang kita: