Pabrik Price Otot pijet Black 2 ing 1 busa roller

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal Jiangsu, China
Jeneng merek mesin
Nomer Model Roller busa 2 in 1
Bahan EVA
Sertifikat ISO9001/ROHS/REACH
OEM Accpet
Ukuran Ukuran Custom
Logo Logo sing disesuaikan kasedhiya
warna Warna sing disesuaikan
Bobot Bobot sing disesuaikan
Panganggone Terapi Fisik
Sampel kasedhiyan kapan wae
Fitur Dhuwur Kapadhetan
Kapabilitas Pasokan 1000000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan: Miturut syarat pelanggan.
Pelabuhan: S hanghai, Ningbo, Shenzhen, Qingdao
Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 100 > 100
Est.Wektu (dina) 15 Kanggo rembugan

 

 

Jinis Roller busa 2 in 1
Ukuran 33*14 cm
Bobot 1 kg
Bahan EVA
Layanan OEM kasedhiya

foam (1) foam (2) foam (3) foam (4) foam (5) foam (6) foam (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita: